Про конференцію “Завдання психологічної служби у системі освіти м. Києва у 2023-2024 навчальному році”

14 вересня 2023 року відбулася настановча конференція для працівників психологічної служби у системі освіти міста Києва “Завдання психологічної служби у системі освіти м. Києва у 2023-2024 навчальному році”.

Під час конференції обговорювалися питання діяльності психологічної служби у системі освіти в  воєнних умовах, було розглянуто проблемні питання, основні напрямки роботи психологічної служби щодо подолання наслідків психологічної травми в учасників освітнього процесу.

Розпочала Конференцію завідувачка НМЦ практичної психології і соціальної роботи ІПО Університету Гріченка Хмелєва-Токарєва Ольга Василівна, вона привітала учасників з початком нового навчального року, ознайомила їх із новими нормативними документами та надала рекомендаційні настанови щодо організації діяльності психологічної службу у системі освіти у 2023-2024 н.р.

Працівники психологічної служби мали можливість взяти участь у майстер-класі «Застосування арттерапії для відновлення психоемоційних ресурсів учасників освітнього процесу», який провела методистка Київського міського будинку учителя, практична психологиня СШ №114, член правління ВГО «Арт-терапевтична асоціація» Олена Володимирівна Луценко.

Наприкінці було жваве обговорення питань, пов’язаних з діяльністю працівників психологічної служби в умовах сьогодення.

Дякуємо всім за активну участь і відданість справі!

 

Хмелєва-Токарєва О.В. Завдання психологічної служби у системі освіти м. Києва у 2023-2024 навчальному році: презентація

Луценко О.В. Застосування арттерапії для відновлення психоемоційних ресурсів учасників освітнього процесу: презентація

Галерея

Психологічна служба за роботою: фото

Залишити відповідь