Про методичну конференцію “Завдання психологічної служби у системі освіти м. Києва щодо збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни”

8 вересня 2022 року відбулася методична конференція для працівників психологічної служби у системі освіти міста Києва “Завдання психологічної служби у системі освіти м. Києва щодо збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни”

Обговорювалися питання діяльності психологічної служби у системі освіти в  воєнних умовах: пріоритетні напрямки та  особливості організації роботи, ефективні практики та методичні здобутки.

Учасники ознайомилися з нормативними документами та отримали рекомендаційні настанови щодо організації діяльності психологічної службу у системі освіти у 2022-2023 н.р.

Спікери поділилися науковими та практичними напрацюваннями за час воєного стану у сфері психології та соціальної педагогіки, розповіли про власний досвід професійної діяльності в нових умовах.

Дано старт новому навчальному року. Дякуємо  спікерам та учасникам онлайн-конференції за співпрацю і готовність до діалогу, бажаємо всім здоров’я, плідної праці та миру!

Разом до Перемоги!

Запис Конференції 

Залишити відповідь