Громадське обговорення проєкту професійного стандарту за професією “Практичний психолог”

101257098_3573923742634178_613051352519540736_o

Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки України розробило та пропонує для громадського обговорення проєкт професійного стандарту за професією “Практичний психолог”.

Метою професійного стандарту є опис основних трудових функцій, встановлення єдиних вимог до загальних та професійних компетентностей практичних психологів закладів та установ освіти, їх допуску до роботи та умов праці. Професійним стандартом встановлюються єдині вимоги до практичних психологів закладів та установ освіти.

Під час розроблення документу було здійснено дослідження міжнародного досвіду створення професійних стандартів, проведено он-лайн обговорення документу у фокус-групах практичних психологів. Проєкт створювався за участі практиків, науковців, керівників закладів освіти, громадських організацій.

Проєкт розміщено на сайті Міністерства освіти і науки України у розділі Мністерство/Діяльність/Громадськості/Консультації з громадськістю/ Електронні консультації з громадськістю/Громадське обговорення

Запрошуємо до обговорення документу!

У Вас є можливість висловити своє бачення професійного стандарту практичного психолога закладу освіти.

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються до 23 червня 2020 року в письмовому вигляді або електронною поштою за адресами:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135,                    e-mail: savytska@mon.gov.ua

завантаження (8)Відеозапис відкритого методологічного семінару “АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ПРОЕКТУ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНДАРТУ ЗА ПРОФЕСІЄЮ “ПРАКТИЧНИЙ ПСИХОЛОГ”. (Семінар відбувся в межах циклу семінарів “Реформа психологічної служби системи освіти: громадське обговорення професійного стандарту практичного психолога”)

Відеозапис другого відкритого методологічного семінару “ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ ПРАКТИЧНОГО ПСИХзавантаження (9)ОЛОГА: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ” (Семінар відбувся 05.06.2020 дистанційно на платформі Zoom в межах циклу семінарів “Реформа психологічної служби системи освіти: громадське обговорення професійного стандарту практичного психолога”)
Відеозапис третього відкритого методологічного семінару “ПРОФЕСІЙНІ СТАНДАРТИ “ПРАКТИЧНИЙ ПСИХОЛОГ” І “СОЦІАЛЬНИЙ ПЕДАГОГ”: РІЗНИЦЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ” ( Семінар відбувся 12.06.2020  дистанційно на платформі Zoom в межах циклу семінарів “Реформа психологічної служби системи освіти: громадське обговорення професійного стандарту практичного психолога”)

Залишити відповідь