1 червня – Міжнародний день захисту дітей

2-1_UyqKPSqЩороку у перший день літа у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Це одне з найстаріших міжнародних свят – йому виповнюється вже 61 рік. В Україні День захисту дітей відзначають з  1998 року (згідно з Указом Президента №568 / 98 від 30 травня 1998 року).

День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, робити все для того, щоб вони росли здоровими, вчилися і займалися улюбленими справами. Майбутнє дітей залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Тому турбота про дітей має стати одним із найголовніших наших обов’язків. Спільними зусиллями родини, держави та суспільства маємо зробити дитинство дітлахів безпечним і щасливим.

З Днем захисту дітей вітаємо наших любих діточок та всіх, хто присвячує своє життя дітям, хто створює умови для їх повноцінного розвитку  і сприяє розвитку країни на благо дітей!

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Хай кожна дитина буде здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим, нехай життя буде сповнене приємними враженнями й відкриттями!

Залишити відповідь