Науково – практичний семінар «Процес смислоутворення у сучасних дітей як профілактика суїцидальних мотивів»

18 жовтня 2018 рIMG_20181018_111839оку в НВК №30 “ЕКОНАД” відбувся науково – практичний семінар для працівників психологічної служби у системі освіти м. Києва «Процес смислоутворення у сучасних дітей як профілактика суїцидальних мотивів». Навчальний тренер та лектор заходу: Назаревич Вікторія В’ячеславівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Рівненського державного гуманітарного університету, тренер навчально-освітніх тренінгів, психолог вищої кваліфікаційної категорії, член правління та інтервізор Західноукраїнської асоціації арт-психологів та арт-терапевтів.

В ході семінару працівники психологічної служби з’ясовували  підходи і методи діагностики суїцидальних мотивів у поведінці дітей, поточняли вікові межі використання наявних методик та особливості їх використання. Лектор нагадала присутнім основні стратегії роботи з суїцидальними тенденціями світової психологічної практики, їх особливості та відмінносIMG_20181018_111740ті. Крім іншого, як психолог-інструменталіст, Вікторія В’ячеславівна розповіла про можливості роботи в означеній темі, створеної нею методики «Горщики».

Вкотре, присутні відмітили надзвичайний фаховий рівень Вікторії Назаревич: робота проходила у високому професійному темпі, семінар мав наукове змістове підгрунтя, був доречно наповнений практичними вправами і вдалими прикладами, ілюстрований ємкою і якісною презентацією. Пані Вікторія доповнила доповідь посиланнями на перевірені літературні джерела, надала перелік визнаних авторів – фахівців з проблеми, що розглядалася, відповіла на всі запитання, що виникли у учасників заходу.

Залишити відповідь