25-річчя психологічної служби системи освіти

 В квітні 2016 року психологічна служба системи освіти України відзначила своє 25-річчя. Саме цьому був присвячений святковий захід, що відбувся 21 квітня 2016 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

20160421_111210Святкування розпочалося з благодійної виставки-ярмарку, де були представлені творчі надбання та вироби ручної роботи працівників районних психологічних служб м. Києва.

20160421_110555

?????????????

 Урочисту частину відкрив директор Інституту – Войцехівський Михайло Федорович, який привітав присутніх з професійним святом та нагородив грамотами і подяками Інституту післядипломної педагогічної освіти найкращих представників психологічної служби системи освіти міста.

 До слів привітання приєднався і заступник директора з навчально-методичної роботи Інституту, кандидат психологічних наук  – Олександр Васильович Кочерга, який підкреслив важливість та значимість роботи психолога у сучасному освітньому просторі.

 Гурковська Тетяна Леонідівна, головний редактор журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» ТОВ «МЦФЄР України» окреслила актуальність практичної роботи психолога та представила тематичний квітневий випуск журналу присвячений юридичній обізнаності працівника психологічної служби.

 Завідувач Науково-методичного центру практичної психології                   і соціальної роботи Інституту – Кепканова Олена Іванівна визначила особливості в організації роботи кожного району та їх ефективність у розбудові психологічної служби системи освіти м. Києва і висловила подякукерівникам психологічних служб районів за плідну працю та високі професійні досягнення.

 У другій частині заходу відбувся святковий концерт, у якому взяли участь працівники психологічної служби разом зі своїми дітьми та вихованцями.

 

Залишити відповідь