Тиждень психології

18-24 вересня 2023 року у закладах освіти міста Києва відбувся «Тиждень психології». Мета – поширення психологічних знань відповідно до актуальних запитів в умовах воєнного стану.

Протягом всього тижня практичні психологи і соціальні педагоги проводили заходи, спрямовані на розширення і поглиблення знань з психології (зокрема, про техніки психологічної допомоги та самодопомоги), розвиток інтересу до цієї науки та прагнення до самопізнання, збагачення уявлення про внутрішній світ особистості, розкриття творчого потенціалу, зниження психоемоційної напруги, створення в учасників освітнього процесу позитивного  настрою тощо.

Конкурси, акції, ігри, тренінгові заняття, лекції, вебінари, інтегровані уроки, презентації, години спілкування, анкетування, тестування, виставки малюнків та плакатів – справжній калейдоскоп різних форм і методів роботи чекав на учасників.

“Тиждень психології” у Києві видався активним, цікавим, ресурсним, яскравим і насиченим подіями.

Такі проєкти сприяють підвищенню рівня психологічної культури, збереженню і зміцненню психічного здоров’я, розвиткові життєстійкості учасників освітнього процесу. А у часи війни це особливо важливо і цінно.

Галерея

Залишити відповідь