7 лютого – День безпечного Інтернету

Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій серед дітей та молоді.

Ця міжнародна календарна подія виникла починаючи з 2004 року. Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії. Традиційно він відзначається у другий вівторок лютого. Цьогоріч свято припадає на 7 лютого. Це вже 20 Міжнародний день безпечного Інтернету! Гасло – “Разом для найкращого Інтернету”. 

В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року. Щороку до нього у нас, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. Адже День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом!

Питання безпеки у всемережжі для коритувачів Інтернету актуальне протягом усього року, а не тільки у один із визначених днів лютого. Ця проблема дуже турбує і людей, що відповідають за виховання й навчання дітей та молоді.

Для всіх, хто зацікавлений у здобутті та розповсюдженні знань про безпечне та корисне використання цифрових технологій –

ПІДБІРКА КОРИСНИХ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИХ РЕСУРСІВ:

Сторінки: 1 2

Залишити відповідь