Майстер-клас «Дорога до підліткового світу»

002В рамках науково-практичної конференції працівників психологічної служби «Діяльність психологічної служби системи освіти в суспільстві, що зазнає змін», на базі Ліцею № 100 «Поділ» Подільського району м. Києва відбувся майстер-клас «Дорога до підліткового світу»

Ведуча – Обозова Ольга Данилівна, практичний психолог вищої категорії, презентувала авторську розвивальну програмою для учнів 1-4 класів «Сходинки до свого Я».

005Під час майстер-класу психологи ознайомилися з особливостями роботи психолога у початковій школі, отримали практичний досвід проведення ігор, спрямованих  на розвиток пізнавальних процесів, спілкування між дітьми, роботи в парах та групах. Завдяки атмосфері творчого спілкування, зобразили дорогу до підліткового світу, зазначивши на ній «скарби», які молодші школярі можуть відшукати протягом років навчання та труднощі, які їм слід подолати, створили символічну картину очікувань та відгуків про майстер-клас. 

007012

2 коментарі

  1. Марина Горяєва :

    Дякую Ользі Данилівні за щире бажання поділитися своїм досвідом, за творчу атмосферу, за корисні поради. Творчої Вам наснаги!

  2. Тетяна Лозовська :

    Большое спасибо уважаемой Ольге Даниловне за интересный мастер-класс в целом и за дельные практические методики в частности. Удачи Вам, вдохновения и творческих успехов!

Залишити відповідь