Запис навчального семінару для працівників психологічної служби у системі освіти міста Києва щодо створення єдиної статистичної звітності

09 січня 2023 року Інститутом модернізації змісту освіти розпочато цикл навчальних семінарів для працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності.

Працівникам психологічної служби закладів і установ освіти запропоновано системний алгоритм створення єдиної статистичної звітності на платформі АІС «Я-психолог», який допоможе практичним психологам і соціальним педагогам сформувати та узагальнити статистичні дані про роботу психологічної служби протягом навчального року.

15 лютого 2023 року  відбувся навчальний семінар щодо створення єдиної статистичної звітності для працівників психологічної служби у системі освіти міста Києва.

Розробник системи «Я-психолог» Валентин Соценко представив учасникам заходу особливості роботи в програмі, продемонстрував приклади створення документів, що стосуються статистичної звітності практичних психологів та соціальних педагогів, відповів на запитання учасників заходу щодо особливостей заповнення щорічної аналітичної довідки засобами АІС «Я-психолог».

Запис навчального семінару для працівників психологічної служби у системі освіти міста Києва щодо створення єдиної статистичної звітності

Автоматизована інформаційна система “Я – ПСИХОЛОГ”: https://xn—-ftbomobdq1b9f.xn--j1amh/

Залишити відповідь