До Всеукраїнського дня психолога


Шановні колеги!


22 квітня 2021 року напередодні святкування Всеукраїнського дня психолога та 30-річниці створення психологічної служби у системі освіти України відбудуться:

  • о 13.00круглий стіл “Розвиток психологічної служби м.Києва: пошук ресурсів”, присвячений 30-річчю психологічної служби у системі освіти України».

Обговоримо актуальні і пріоритетні завдання розвитку психологічної служби у системі освіти; порадимося як подолати професійні виклики часу та підвищувати свій фаховий рівень; поділимося здобутками, досягненнями; обміняємося досвідом щодо самозбереження і самовідновлення та святковою позитивною енергетикою :)!

До участі запрошуються практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти міста Києва, психологи центрів професійного розвитку педагогічних працівників, методисти, фахівці органів управління освітою, відповідальні за діяльність психологічної служби та всі зацікавленні особи.

  • о 14.00вебінарЧАСнеЧАС”.

Час, коли відчуваєш прихід весни…

Час, коли піднесений настрій…

Час, коли мрієш про майбутнє…

Час, коли звертаєш увагу на “няшні” дрібнички…

 Водночас -це

час посиленого карантину;

час віддаленості від родини, друзів;

час обмеженого пересування;

час емоційного виснаження, суперечок…

Розкриємо аспекти побудови гармонійних взаємостосунків у розрізі самоаналізу, критичного/креативного мислення, неконфліктного спілкування, саморегуляції.

Вебінар буде корисним для практичних психологів, соціальних педагогів, вихователів, вчителів,  батьків.

Проведе вебінар психологічна служба СШ № 16 м.Києва

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/mbt-hfiw-pnw

Чекаємо на Вас.

Залишити відповідь