ІІІ семінар навчального курсу «Розвиток творчої уяви у роботі з дітьми старшого дошкільного віку»

IMG_20180313_10404213 березня 2018 року відбувся ІІІ семінар навчального курсу для практичних психологів закладів дошкільної освіти м.Києва «Розвиток творчої уяви у роботі з дітьми старшого дошкільного віку»

Цього разу учасники заходу розбирали особливості такого емпіричного методу дослідження як спостереження. Ірина Іванівна Карабаєва нагадала присутнім про важливість спостереження саме у роботі з дітьми дошкільного віку, про особливості організації психологічного спостереження, про навички, необхідні при виконанні задачі фіксації проявів дитячої поведінки у протоколах різних видів та обробці протоколів спостережень.

В ході семінару також були заслухані реIMG_20180313_100446зультати роботи творчої групи, яка поділилася досвідом впровадження методики розвитку творчої уяви дошкільників та професійними враженнями від використання посібника «Олівець – малювець в країні Абетка» кандидата психологічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України Карабаєвої Ірини Іванівни.

Залишити відповідь